Welkom » Bio Gio & Rox

Gio & Rox staan bekend om hun energieke sfeer door hun eigen stijl erin te brengen. De jongens zijn al een lange tijd bezig met het draaien en maken van muziek, hierdoor hebben ze elkaar ook ontmoet.
Gio & Rox bestaat uit 2 leden;
- Gio Lennox
- Jordan Rox

-Gio Lennox-
De 21-jarige DJ/Producer Gio Lennox wist al op jonge leeftijd dat hij verder wilde in de muziek, op zijn 17e is hij begonnen met het draaien in Clubs in Hilversum. In deze tijd heeft hij zich erg ontwikkeld en op zijn 19e is hij aangenomen op de Herman Brood Academie in Utrecht, vanaf dat moment is hij alleen maar meer gaan groeien en daarom een goed lid van Gio & Rox.

-Jordan Rox-
JordanRox is het jongste lid van het dj duo. Op 12 jarige leeftijd ging hij steeds vaker naar muziek luisteren. Toen hij erachter kwam dat je de muziek op de computer kon maken. Was hij niet meer te stoppen. Dit volgde op in vele studio dagen en heel veel nieuwe energieke muziek. Op 14 jarige leeftijd begon zijn dj carrière. Hij heeft onder andere al gedraaid op De Dam in Amsterdam, P60 Amstelveen en Caneva in Italië. Op dit moment werkt hij zich op weg naar de top en daarom is hij een goed lid voor Gio & Rox.